بسم الله الرحمن الرحیم
از تریبونی که در اختیار یک زن مسلمان و شیعه است، اعلام می کنم که به لالایی تک خوانی یک خانم در سریال مختارنامه معترضم. باز هم تاکید میکنم لالایی تک خوانی صدای یک خانم که در قسمت های مختلف سریال مختارنامه و در تیتراژ پایانی این سریال پخش می شود؛ حرام است. این که به استناد به اینکه این لالایی دلسوز است و گریه در می آورد و ال است و بل است حکم شرعیش سلب نمی شود.
دلیل این تاکید هایم هم برای این است که باید بیدار باشیم. هوشیار باشیم. اگر از روی غفلت است گوشزد کنیم. اگر از روی عمد است باید این بساطشان را صدا و سیمایی های نفوذی جمع کنند. دارند با استفاده از مذهب و دین خودمان ضد مذهب را ترویج می کنند. هرکس هرطور که دستش می رسد باید این اعتراض را به گوش مسئولین برساند. صدای تک خوانی یک زن، باید از تمام قسمت های این سریال پاک شود تا باور کنیم این سریال برای رضای خدا و برای خشنودی دل امام حسین علیه السلام ساخته شده است. والله گناه دارد که صحنه های کربلا را نشان می دهد نماز حضرت امام حسین (ع) را به تصویر می کشد همراه با صدای لالایی خواندن یک زن. دلمان خون شد در این دهه محرم. نکنید... معصیت آن هم زیر چتر امام حسینی که سرش برای دین بالای نیزه رفت.. شما را به خدا نکنید...
قسمتی از خطبه های امام جمعه موقت مشهد، آیت الله علم الهدی در نمازجمعه مشهد در تاریخ 19/09/1389
وی با اشاره به تحولاتی که درصدا وسیما به وجود آمده است، عنوان کرد: راهاندازی فیلمها و سریالهای با پشتوانه معرفتشناسی دینی حرکتی مبارک و ارزشمند است اما باید مراقب بود در کنار این حرکتها و جریانهای مبارک و ارزشمند مرزشکنی انجام نشود.
علم الهدی گفت: مختارنامه فیلمی بسیار ارزشی و قابل تامل است که مسائل عاطفی و ارتباط قلبی مردم شیعه و دلداده اهل بیت(ع) را به مرحله تصویر آورده و جریانهایی را در برابر چشم و بینششان قرار میدهد که موجب پرورش عمق شور و هیجان قلبی و عاطفی مردم و زن شیعه را پرورش میشود اما باید بسیار توجه داشت با یک خلاف شرع در عین انجام دادن یک عمل مقدس مرز شکنی نشود.
وی اظهار داشت: تکخوانی زن به صورتی که مردان نامحرم صدایش را بشنوند براساس آیه صریح قرآن کریم نامشروع است.
علمالهدی به استناد آیه صریح قرآن که می فرمایند: " زنها نبایستی صدا را نازک کنند بهگونهای که افرادی که در دلشان مرض است، طمع کنند " گفت: چه مجوزی برای این عمل وجود دارد که با پخش صدای این زن مرض در دل فردی به وجود نیاید.
وی عنوان کرد: برای پخش این لالایی استناد شده به فتوای مقام معظم رهبری که میفرماید " آواز خواندن زن ذاتا حرام نیست به شرط آنکه مفسدی در راستای آن به وجود نیاید ".
علم الهدی گفت: اگر صدایی را کسی بشنود که در دلش گرایش سوء به وجود آید این عمل مفسده است و شرط فتوای رهبری این است که مفسده نداشته باشد حال در یک برنامه سراسری که این مسئله را بگذارید چه تضمینی دارید که این فعل انجام نگیرد.
وی ادامه داد: این عمل مرزشکنی است که قبلا با مسئولان صدا و سیما خلاف شرع بودنش در میان گذاشته شد و آنها قبول کردند که این لالایی پخش نشود اما دوباره تکرارش کردند.